El CN Molins Sintagmia torna a la Divisió d’Honor de waterpolo després de les vacances de Nadal amb el desplaçament a la piscina del CN Sant Andreu.

El conjunt de Sergi Pedrerol afronta el retorn a la competició amb els ànims i les energies renovades després de l’aturada nadalenca. A més de poder preparar amb calma els propers compromisos, el tècnic recupera en Xavi Juanola després d’haver estat sense competir per una lesió a la mà. El proper partit es disputarà aquest dissabte a les 18h a la piscina andreuenca.

El CN Sant Andreu ocupa la 7a posició a la Divisió d’Honor de waterpolo. Els barcelonins només han guanyat un partit com a locals, però estan fent una bona temporada, per sobre de les previsions a principis de campionat. El seu jove jugador Rafael Vergara és un dels màxims golejadors de la Lliga i serà un dels homes a controlar. Amb tot, els molinencs esperen donar la sorpresa i continuar el procés de millora demostrat en les darreres jornades.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: