Els equips infantil, aleví i benjamí de waterpolo del CN Molins participen aquest cap de setmana llarg al prestigiós torneig Poloamigos de Saragossa.

Una trentena de jugadors de waterpolo del club viatgen aquest dissabte a la capital aragonesa per a disputar el torneig solidari Poloamigos, que enguany arriba a la seva 11a edició i està organitzat pel CN Olivar. Es tracta d’un dels esdeveniments més importants del waterpolo base espanyol, amb presència d’equips de tot el territori estatal. La competició comença dissabte a primera hora del matí i finalitza dilluns a les 17:00.

L’equip infantil del CN Molins està enquadrat al grup A amb l’Olivar, l’Escola de Waterpolo Saragossa, l’AESE i el Lautada; els alevins competeixen al grup D amb el Waterpolo Donosti i l’Stadium Casablanca mentre que els benjamins estan enquadrats al grup B amb l’Olivar, el Leioa i l’Stadium Casablanca.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: