Tres nedadores del CN Molins van participar el passat cap de setmana al Campionat de Catalunya absolut Open disputat a les instal·lacions del CN Terrassa.

Les representants del club al campionat català van fer un bon paper dins l’elevat nivell de la prova, que va reunir a alguns dels millors nedadors d’Europa. En els 50 lliures, Blanca Cortés va fer un temps de 28 segons i 44 centèssimes, acabant en la 28a posició global. A la mateixa cursa, la Mireia Ramoneda va marcar 28 segons i 78 centèssimes sent la 42a. En els 200 esquena, la molinenca Ariadna Bellés va acabar en la 39a posició (2:40.35). El CN Sant Andreu es va proclamar campió d’aquests campionats.

Dissabte, els prebenjamins van participar en la primera competició oficial en sistema contrarrellotge al CN Vallirana. Els benjamins, de la seva banda, també van nedar en aquesta prova que va servir per continuar millorant la tècnica i rebaixant les marques personals, principal objectiu en aquestes edats.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: