Cap de setmana intens per als triatletes del CN Molins amb la participació a la Duatló de l’Ametlla del Vallès i a la Mitja Marató de El Prat de Llobregat.

Quatre representants del club van competir a la Duatló de l’Ametlla del Vallès, prova que consistia en 5 quilòmetres de cursa, 24 de bicicleta i 2 més de cursa a peu. Aquests van ser els resultats:

75è Daniel Albalat 1:12.00
111è Juanjo Robles 1:15.00
197è Mario Serrano 1:22.00
215è Francesc Navarro 1:26.00

Tres triatletes més del CN Molins van participar a la 2a Mitja Marató de El Prat de Llobregat amb resultats notables: Carla Roures va acabar 3a en categoria femenina. En homes, en Jaume Roy va ser 40è (1:22.00) i en Daniel Agustín va acabar la prova en 1:31.00.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: