7 competidors molinencs van participar diumenge en el Triatló Ciutat de Mataró. David Sánchez va ser el triatleta més destacat de l’equip.

Diumenge es va celebrar a la capital del Maresme la XVI edició de la Triatló Ciutat de Mataró. Una prova atlètica consistent en nedar 750 metres, pedalejar 20 quilòmetres i acabar amb una cursa de 5 quilòmetres a peu. En aquesta ocasió hi van participar set membres de l’equip de triatló del CN Molins fent bones marques. David Sànchez va ser el primer molinenc en acabar (1:04’47”) i el van seguir de prop Daniel Agustín (1:05’ 40”), Sergio Pino (1:08’16”) i Pep Zamora (1’08”16). La resta de participants van ser Pere Vendrell, Mireia Romero i Lluis Remón.

Pel que fa a la Triatló, la guanyadora va ser Clàudia Luna, del CN Mataró (1:05’22) i en categoria masculina, el primer calaix el va ocupar Jordi Garcia del CN Monjuïc (56’55”).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: