18 nedadors i nedadores benjamins del CN Molins participen a la Final Territorial, prova que tanca la temporada esportiva a nivell individual.

Des de divendres fins diumenge, Manresa acollirà la Final Territorial organitzada per la Federació Catalana de Natació que consisteix en el sistema Q64, en què cada esportista ha de nedar quatre vegades en fases classificatòries: crol, braça, esquena i papallona. Les categories superiors a 10 anys, a més, disputaran proves individuals (100 lliures, 200 lliures o 200 estils). La Final Territorial és l’equivalent al Campionat de Catalunya de la categoria. És l’última prova individual, tot i que l’última competició de la temporada per als benjamins i pre-benjamins serà la Final de relleus que es disputarà a Reus el 2 de juliol. Si ens centrem en la Final Territorial, aquests són els participants molinencs:

9 ANYS
Daniel Moreno

9,5 ANYS
Llorenç Gil
Arnau Granados
Oriol Marín
Núria Claramunt
Marta Cuello

10 ANYS
Víctor Espinosa
Marta Álvarez
Estel Ramon
Mariona Faig

10,5 ANYS
Paula Andrade
Ariadna Temprano
Laura Vera

11,5 ANYS
Eloi Garcia
Alba Pradell
Alba Salas
Irene Cerrato
Lúcia Hidalga

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: