Dissabte es disputa el Trofeu Ciutat de Cornellà de natació. Aquesta serà la darrera oportunitat dels nedadors del CN Molins d’aconseguir les mínimes per al Campionat de Catalunya d’hivern júnior i infantil.

La primera gran cita dels nostres nedadors i nedadores per aquesta temporada serà el Campionat de Catalunya d’hivern júnior i infantil que es disputarà del 20 al 23 de desembre al CN Sabadell. Aconseguir les darreres mínimes per aquesta competició serà l’objectiu dels nois i noies entrenats per la Dolors Pradell al Trofeu Ciutat de Cornellà que es disputa aquest dissabte al matí.

A la tarda serà el torn dels alevins i benjamins. Tres nedadors alevins prendran part a una prova de 100 metres. Pel que fa als benjamins, la inscripció ha estat de 18 nedadors que participaran en una prova de 50 metres més relleus de 4×50 estils mixtes. Es preveu una jornada llarga i intensa que permetrà veure les progressions dels nostres esportistes més joves.

D’altra banda, l’entrenador dels alevins, en Sergio Lloret, disputa des de divendres i fins diumenge el Campionat d’Espanya de natació absolut a Castelló competint amb els colors del CE Mediterrani en les proves de 100 estils (10è al rànquing) i els 50 i 100 braça (5è rànquing).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: