Els nedadors benjamins i prebenjamins tanquen la lliga catalana i els alevins disputen el Trofeu de la Llum

Dissabte a partir de les 15:30h a les instal.lacions del C.N.Vallirana, es disputa la quarta jornada de lliga catalana pre-benjamí i la sisena jornada de lliga catalana benjamí. En aquesta ocasió, els benjamins del any 2005 nedaran les proves de 400m lliures i 200 braça, mentre que, els benjamins del any 2006 competiran en les proves de 100m lliures i 100m estils. Pel que fa els més petits del club, tancaran la lliga catalana disputan les proves de 50m lliures i 4×25 estils. Aquesta serà l’utlima competició abans de disputar la final territorial i la final de relleus, que són les competicions que tanquen la temporada de natació

I ja diumenge, 22 de maig, el CN Minorisa celebra el III Trofeu de la LLum. En aquesta edició hi participaran 11 esportistes alevins que intentaran millorar les seves marques personals i agafar ritme de competició en una pisicina de 50m. El trofeu es disputarà en sessió de matí (9:30h) i també de tarda (16:00h) i es competiran des de proves de 100 i 200m (dels 4 estils) a proves de 200 i 400m estils. També competiran en les proves de relleus dels 4×100 lliures (masculí i femení) i els 4×100 estils (masculí i femení).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: