Des del 27 de juny fins el 9 de setembre, el CN Molins de Rei organitza un casal d’estiu dedicat a fomentar la pràctica de l’esport i les habilitats psicomotrius de forma lúdica per diferents edats (2012 al 2004), on cada setmana va relacionada amb una temàtica diferent. A més, a cada edició, el casal d’estiu omple de somriures les instal·lacions de l’escola del Castell Ciuró amb nens i nenes disposats a divertir-se, aprendre i fer tot tipus d’activitats i jocs.

El Casal d’estiu es divideix amb tres grups, depenent de les edats: el petit Casal (P3-P4-P5), el Casal Esportiu Infantil (1r-2n-3r) i el Campus Jove Multiesportiu (4rt-5è-6è). Això sí, tots ells fan cursets de natació diaris, jocs aquàtics, psicomotricitat, anglès, Urban dance, tallers i manualitats, esports i excursions. Cada torn s’organitza amb una temàtica on totes les activitats, sortides, jocs, pel·lícules, activitats d’anglès, van relacionades amb el tema en concret. De temàtiques n’hi ha de molt diverses: des del medi ambient, passant per les olimpíades, el mar, els postres, Catalunya, el Circ, la Màgia, els continents, el pirates i acabant pels animals. A més, cada setmana viuren l’experiència de marxar d’excursió al Castell de Ciuró per a fer una gimcana. També a l’illa del tresor, a l’Aquàrium, la fàbrica Danone i Catalunya en miniatura.

Si parlem de l’activitat més esperada hem de parlar del 22 de juliol, perquè els nens i nenes del casal esportiu infantil i del campus multiesportiu, passaran la nit a les instal·lacions del CN Molins de Rei, on dormiran en sacs i s’ho passaran d’allò més bé. Abans de dormir, faran una gimcana amb diferents proves relaciones amb pel·lícules de Disney i podran fer un bany nocturn molt divertit.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: