L’absolut masculí de waterpolo rep dissabte (18h) el CN Sant Feliu a la municipal. L’objectiu dels molinencs serà mantenir-se invictes com a locals.

Després d’assolir la tercera posició de la Primera Divisió, el CN Molins buscarà consolidar el bon moment de forma a la lliga contra un rival perillós. Els santfeliuencs, tot i ser recent ascendits, estan protagonitzant un molt bon campionat. Actualment ocupen la sisena posició a la taula a només 6 punts dels vilatans. Un triomf dissabte permetria que els de Sergi Pedrerol conservessin el títol honorífic de ser els únics invictes de la categoria a casa.

L’absolut B i el femení, de la seva banda, comencen les segones fases dels seus campionats. Els nois de David Alled reben (dissabte, 16h) al CN Badalona, mentre que l’equip de Siscu Díaz visita la piscina del CN Granollers. De la resta de categories del club, dos enfrontaments més; el cadet s’enfronta al CE Mediterrani i el juvenil femení al Santa Eulàlia/L’Hospitalet.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: