L’absolut de waterpolo del CN Molins visita la piscina del cuer (dissabte, 17h) amb l’objectiu de sumar tres punts que l’allunyarien del descens.

El Gersan-Helios ocupa l’última posició de la Primera Divisió espanyola i encara no ha puntuat com a local aquesta temporada. El CN Molins arriba a aquest partit amb la moral reforçada pel bon joc i la millora de resultats viscuda en aquest 2015. Les sensacions són molt més positives i l’equip és conscient que endur-se una victòria de Saragossa allunyaria el perill del descens.

El cap de setmana també tindrà dos partits dels equips de waterpolo base. L’infantil mixte juga diumenge a les 9h a la piscina de l’AESE de L’Hospitalet i el juvenil rebrà el Catalunya a partir de les 11:30 a la piscina municipal de Molins de Rei.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: