Amb l’inici de la nova temporada, el CN Molins es posa de nou en marxa amb accions de manteniment que permetran millorar les nostres instal·lacions.

Des del dia 2 i fins el 15 de setembre, s’estan fent les tasques de millora i manteniment de la piscina olímpica del CN Molins i de les dues piscines mitjanes. Aquesta acció, que es realitza cada any per aquestes dates, està deixant una imatge espectacular d’un dels espais més emblemàtics del club. Durant aquests dies, la zona romandrà tancada al públic, tot i que la resta de la instal·lació estarà oberta amb normalitat.

Durant aquest mes de setembre, el personal del club s’encarregarà d’altres accions de manteniment, com la revisió i substitució d’algunes de les vidrieres perimetrals de la zona de piscines.

vidrespiscina

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: