L’equip absolut de waterpolo va caure a la piscina del Poble Nou, un dels candidats a l’ascens, en un partit en què els de Sergi Pedrerol van perdre per lesió el jove jugador Marc Prat.

A l’espera del partit decisiu d’aquest dissabte davant el cuer de la Primera Divisió, el Tres Cantos, el primer equip del CN Molins va disputar un dels enfrontaments més complicats de la temporada. El CN Poble Nou no es va deixar sorprendre com en el duel d’anada i va sortir amb una gran intensitat que va impedir que els vilatans es fiquessin al partit. El pitjor, però, va ser la lesió del jugador Marc Prat, que estarà unes setmanes de baixa. Al final doncs, derrota clara i tota l’atenció posada en el CN Molins-Tres Cantos de dissabte (17.00).
De la resta de categories del club, cal destacar el triomf amb bon joc del conjunt infantil a la sempre complicada piscina de l’Horta (6-9) i els dos partits guanyats en categoria benjamí davant el CN Sabadell i el CN Mataró. Tres marcadors que posen de manifest el bon treball amb la cantera molinenca.
Aquí la resta de resultats de la jornada:

Absolut B CN Vallirana 11 – 16 CN Molins B
Femení CN Martorell 16 – 3 CN Molins
Juvenil CN Molins 11 – 9 CN Martorell
Cadet CN Sant Andreu 7 – 4 CN Molins
Infantil UE Horta 6 – 9 CN Molins
Aleví CN Montjuïc 7 – 1 CN Molins
Benjamí CN Molins 6 – 3 CN Sabadell / CN Molins 6-3 CN Mataró

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…