Els nostres triatletes van participar diumenge a la 3a Duatló Ciutat de Granollers, amb bons resultats en les classificacions finals.
La gran particularitat de la prova és que es disputa al circuit de Montmeló en tres fases. Una primera de 5 quilòmetres a peu, una segona de 20 quilòmetres en bicicleta i una tercera de 2,5 quilòmetres a peu. Els 7 representants del club van fer molt bones marques personals. El primer classificat molinenc va ser en Santos Sanz amb un temps d’una hora, 4 minuts i 11 segons. La resta d’integrants de l’expedició molinenca van fer les següents marques:

José Ginés Zamora, 1:08:48
Daniel Albalat, 1:08:59
Francesc Navarro, 1:10:20
Víctor Suñé, 1:10:51
Nacho Campo, 1:11:09
Onditz Portabella, 1:14:49

Per a més informació: www.duatlogranollers.cat

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: