Com a novetat de la propera temporada, el club ha ofert la possibilitat de fer una estada esportiva de pretemporada del 6 al 8 de setembre a la casa de colònies El Colell.

Durant 3 dies, els nedadors i waterpolistes del CN Molins podran viure una experiència única gràcies a una pretemporada dissenyada per combinar sessions d’entrenament amb activitats lúdiques en un entorn incomparable. Es tracta d’una estada a la casa de colònies El Colell (Garrotxa), envoltada de 150 hectàrees de natura on practicar esport. Totes les instal·lacions estan situades a la mateixa finca, pel que no calen desplaçaments externs. Els tècnics de natació del club viatjaran amb els esportistes a El Colell.

Aquesta serà la rutina habitual en els dies d’estada:

08:00 Esmorzar
09:00-11:00 Pistes/Camps/Piscina
11:15-13:15 Activitats dirigides
13:30 Dinar

14:45-15:45 Activitats dirigides
16:00-18:15 Pistes/Camps/Piscina
18:30-20:30 Activitats dirigides
21:00 Sopar
22:00-23:00 Activitats dirigides

Les inscripcions ja estan tancades.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: