L’equip absolut de waterpolo del Club ha empatat a 10 a la piscina de l’Automotor Canarias Echeyde, rival directe per la permanència a la Divisió d’Honor.

La nova Lliga Premaat de waterpolo començava amb un repte majúscul per als molinencs, ja que visitaven la piscina del, teòricament, gran rival per la permanència a la categoria. El duel no ha decebut. La igualtat ha estat màxima; de fet, les alternatives en el marcador han estat constants.

S’han avançat els de Sergi Pedrerol amb un primer parcial de 0-2, que ha estat capgirat pels tinerfenys abans d’acabar el primer quart (3-2). En el segon temps s’ha mantingut la igualtat amb un parcial d’empat a 1 que ha fet que s’arribés al descans amb un lleuger avantatge pels locals.

A la represa, el CN Molins Sintagmia ha ofert la seva millor versió, aconseguint remuntar i posar-se dos gols per sobre en l’electrònic. Cal subratllar els 5 gols aconseguits per en Roger Echevarria en el seu debut molinenc, que el converteixen en màxim golejador de la Divisió d’Honor.

L’Automotor Canarias Echeyde ha apretat les dents per corregir el desaventatge. I ho ha aconseguit, no només empatant el partit, sino arribant a la recta final amb el marcador al seu favor. Però un darrer gol visitant ha permès que els de Pedrerol s’hagin endut un bon punt que pot valer el seu pes en or al final del campionat.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: