El primer equip del club va aconseguir la primera victòria de la temporada després de superar el Gersan-Helios per 11-5 en un duel atípic.

Tres punts d’or els aconseguits pel CN Molins en la tercera jornada de la Primera Divisió. El Gersan-Helios arribava sense haver sumat cap punt i amb l’etiqueta d’equip dur. El primer quart ho va demostrar. Amb un arbitratge molt polèmic, que va suposar la targeta vermella per al Nil Marsal i l’Amadeo Ceruti a l’inici del duel, el primer quart va acabar amb avantatge visitant (3-4). A partir d’aquell moment, els nois de Sergi Pedrerol van fer un canvi de xip. Amb un espectacular parcial de 8 a 0, els molinencs van tancar un partit que els permet agafar aire en aquesta engegada de lliga.

El cap de setmana ens va deixar més resultats positius de la secció de waterpolo. Els infantils es van imposar a L’Hospitalet per un clar 8-19, mentre que el cadet va caure per la mínima en un gran enfrontament davant el CN Sant Andreu (6-7). També va perdre el juvenil, en aquest cas contra el CN Catalunya per 14-8.

Finalment, cal destacar que els alevins del club es van enfrontar a l’Helios just abans del partit de Primera Divisió. Va ser una gran experiència per als nens i nenes entrenats per en Carlos Fernández.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: