El CN Molins Sintagmia va aconseguir retenir el liderat de la Primera Nacional després de superar per la mínima (9-10) a una UE Horta lluitadora fins el final.

Patida victòria dels molinencs a una piscina sempre complicada. El conjunt de Sergi Pedrerol va començar dominant amb claredat, aconseguint un aventatge de fins a quatre gols a la primera meitat del partit. Però després del descans tot es va complicar. La manca d’experiència de la jove plantilla molinenca va permetre que els locals arribessin a empatar el partit en l’últim quart. Un últim gol salvador va acabar donant els tres punts als baixllobregatins.

Cal destacar que els gols visitants van ser anotats per quatre de les incorporacions d’aquesta temporada. Aleix Aznar, amb quatre dianes, i Pau Campos, amb tres, van ser els màxims golejadors molinencs.

Amb aquest triomf, el CN Molins Sintagmia es manté com a líder de la categoria. Aquesta setmana, l’equip tindrà jornada de descans i no tornarà a competir fins dissabte 9 de novembre, quan s’enfrontarà al CN Helios de Saragossa.