L’absolut B i el femení van aconseguir imposar-se en els seus partits del cap de setmana. També va guanyar l’infantil B. El cadet va aconseguir un meritori empat contra el Sabadell.

Cap de setmana amb resultats de tots colors per a les categories de waterpolo del club. L’absolut B es va imposar amb molta claredat davant l’Anglès per 7-16 i es torna a reenganxar al grup capdavanter de la Preferent A. De la seva banda, l’absolut femení no va donar marge a la sorpresa i va superar amb molta contundència el Granollers per 1-14. Amb aquest resultat, les noies de Siscu Díaz acaben la primera volta del campionat amb una sola derrota.

En categories, derrotes clares dels dos juvenils del club. Per contra, excel·lent empat de l’equip cadet davant el potent CN Sabadell, segon classificat. Amb aquest resultat, els de Xavi Pajuelo es mantenen en la lluita per entrar al Campionat d’Espanya. Aquests han estat els altres marcadors del cap de setmana:
Juvenil masculí CN Molins 3 – 11 CN Mataró
Juvenil femení Vallirana/Molins 9 – 13 CN Mataró
Infantil B CN Molins 9 – 7 CE Mediterrani
Aleví CN Molins 2 – 7 CN Atlètic-Barceloneta
Benjamí CN Mataró 2 – 4 CN Molins / CN Barcelona 7 – 5 CN Molins

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: