Els nedadors alevins i infantils del CN Molins viatgen dissabte fins a Viladecans per a disputar les segones jornades de les seves Lligues Catalanes.

L’objectiu d’aquestes proves serà, en el cas dels infantils, començar a aconseguir les marques mínimes per a classificar-se pels propers Campionats de Catalunya de natació. De la seva banda, els nedadors alevins d’en Sergio Lloret miraran de continuar amb la seva progressió.

Els infantils entrenats per la Dolors Pradell participaran en les proves de 400 lliures, 200 esquena i 100 papallona. De la seva banda, els nois i noies més menuts alevins competiran en els 100 lliures i els 200 braça, mentre que els més grans nedaran els 200 braça i els 100 esquena.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: