Per celebrar una de les setmanes més boges de l’any, us animem a venir a les classes dirigides especials que farem la setmana que ve. Només hi ha dos requisits: venir disfressat i amb ganes de passar-ho bé.
El Club Natació Molins de Rei vol viure el Carnestoltes al teu costat durant la primera setmana de febrer. Per això, les classes d’RPM de dilluns 4 i dijous 7 (20.30) i la de Power Pump de dissabte 9 (17.30) seran especials. Les hem batejat com a sessions ‘Flower Power’ i per a fer-les com toca haureu de venir disfressats. Recordeu de venir ben d’hora, perquè les places són limitades i esperem una gran assistència.
Anima’t a viure el Carnestoltes amb nosaltres!

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: