Protagonisme absolut de la secció de waterpolo dins les competicions esportives del cap de setmana pel CN Molins. Vuit dels equips del club tenen partit oficial entre dissabte i diumenge.

L’absolut masculí rep dissabte (18.00) el líder de la Primera Divisió espanyola, un CN Poble Nou-Enginyers que és el gran favorit per aconseguir l’ascens a la màxima categoria del waterpolo estatal. Els de Sergi Pedrerol arriben a l’enfrontament còmodament situats a la quarta posició de la taula i amb la tranquil·litat de no tenir cap pressió. Amb tot, els molinencs intentaran donar la campanada amb una victòria de prestigi que revolucionaria el campionat.

Dissabte a les 16.00, el segon equip sènior del club tancarà la primera fase de la Preferent amb un duel contra el CW Anglès. El conjunt entrenat per David Alled es veu les cares amb els gironins, classificats en cinquena plaça. De la seva banda, la resta de categories de waterpolo del club tindran compromisos en diferents punts de la geografia catalana. Els horaris els trobareu aquí.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: